Novosti

31.10 - 01.11.2022.
Obuka za menadžere - Strateško planiranje usluga u turizmu
bridging_14

Udruženje Užički centar za ljudska prava i demokratiju je 31. oktobra i 01. novembra 2022. godine realizovalo seminar za poslodavce u turizmu o temi: “Strateško planiranje usluga u turizmu“.  Obuku za 16 polaznika realizovao je saradnik i edukator Užičkog centra za ljudska prava i demokratiju Zoran Filipović. Seminar je održan u Kongresnoj sali VIP Casa Club -a na Zlatiboru.

Svi učesnici su rad i obrađene teme tokom rada ocijenili sa visokim ocjenama i izrazili zadovoljstvo što su dio projekta. Posebno su istakli da su im kontinuirane edukacije na različite teme neophodne za usavršavanje. Na kraju obuke su iskazali veliko interesovanje za različite teme. 

Sljedeći seminar će biti realizovan u periodu od 8. do 9. novembra o tema „Uspješni timovi i lideri“.

Ova aktivnost je dio projekta „Premošćavanje/Bridging“, koji se realizira u okviru IPA II programa prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014 – 2020, finansiranog od strane EU. Partneri na projektu su Udruženje Užički centar za ljudska prava i demokratiju, Ekonomska škola Užice iz Srbije i Privredna komora Kantona Sarajevo iz Bosne i Hercegovine.